ΚΟΣΜΟΣ

Γράμμα στον Τραμπ από έναν πατέρα που έχασε τα τρία παιδιά του στην πτήση MH17

trump--6

Ο Αυστραλός πατέρας του Μο, της Ιβι και του Οτις, τριών παιδιών που σκοτώθηκαν μαζί με τον παππού τους στην πτώση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που καταρρίφθηκε από ρωσικό πύραυλο στην ανατολική Ουκρανία στέλνοντας στον θάνατο 298 ανθρώπους, ασκεί δριμύτατη κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ για τη στάση του απέναντι στη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η έρευνα για την κατάρριψη του αεροσκάφους έφθασε στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τον πύραυλο που κατέρριψε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, ενώ η Μόσχα απλώς αρνήθηκε το αποτέλεσμα των ερευνών.

Απέναντι στο ψέμα της Ρωσίας, σε κείμενο που ανάρτησε στο Facebook, ο Αντονι Μάσλιν παρουσιάζει στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να πιστέψει τα στοιχεία των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών για την ανάμειξη της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές, αποδεχόμενος την περί του αντιθέτου διαβεβαίωση του Πούτιν, μία σειρά «αδιάψευστων γεγονότων» στην υπόθεση της κατάρριψης του αεροσκάφους:

«κ. Τραμπ, εφηύρατε και μιλάτε πολύ για "fake news". Αλλά ας προσπαθήσουμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν είναι "fake"…ας τα ονομάσουμε αδιάψευστα γεγονότα», γράφει ο Αντονι Μάσλιν.

«Το ότι εκείνη η πτήση MH17 καταρρίφθηκε και 298 αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν είναι αδιάψευστο γεγονός.

Το ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο αποδείχθηκε ότι είναι αδιάψευστο γεγονός.

Το ότι αυτό σκότωσε τα τρία όμορφα παιδιά μας και τον παππού τους και κατέστρεψε την ζωή μας και πολλές άλλες ζωές είναι αδιάψευστο γεγονός.

Το ότι ο άνθρωπος τον κ… του οποίου μόλις φιλήσατε το έκανε αυτό και συνεχίζει να λέει ψέματα γι' αυτό είναι αδιάψευστο γεγονός.

Δεν αισθάνομαι οργή απέναντι σε εσάς τους δύο, αλλά κάτι πολύ, πολύ χειρότερο. Οίκτο.

Δεν έχετε συμπόνια για τους συνανθρώπους σας και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε ιδέα για το τι είναι αγάπη. Αρα δεν έχετε τίποτε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ