Δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μάντσεστερ

Δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μάντσεστερ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 

Δέκα άνθρωποι νοσηλεύονται έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Μάντσεστερ, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη σήμερα τα ξημερώματα τις 02:30 στην Κλέρμοντ Ρόουντ, στη συνοικία Μος Σάιντ, και ανακάλυψε πως πολλοί άνθρωποι είχαν τραυματισθεί.

Τα θύματα φέρουν τραύματα από ελαφρά έως σοβαρά, τα οποία όμως δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Αρκετοί άνθρωποι βρίσκονταν στη συνοικία εκείνη την ώρα, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει σε καρναβάλι της Καραϊβικής που είχε τελειώσει μερικές ώρες νωρίτερα.

«Αυτή τη στιγμή, πολλά άτομα νοσηλεύονται για διάφορα τραύματα, όμως ευτυχώς τα περισσότερα δεν φαίνεται προς το παρόν να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους».

«Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πού ακριβώς σημειώθηκε αυτό το επεισόδιο και ποιός ευθύνεται για μια τέτοια επίθεση», πρόσθεσε.

Επιπλέον, αστυνομικοί θα περιπολούν σήμερα το πρωί και τις επόμενες ημέρες την περιοχή της αιματηρής επίθεσης.

 

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, καθώς δεν γνωρίζουν τα κίνητρα πίσω από την αιματηρή επίθεση.

 

 

Στις 22 Μαΐου 2017 το Μάντσεστερ είχε πληγεί από επίθεση που είχε πραγματοποιήσει ένας 22χρονος Βρετανός λιβυκής καταγωγής, ο οποίος είχε πυροδοτήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό κατά την έξοδο των θεατών από μια συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας της ποπ Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα.

Είκοσι δύο άνθρωποι είχαν σκοτωθεί από την επίθεση αυτή και περίπου 100 είχαν τραυματισθεί. Το μικρότερο από τα θύματα, η Σάφι Ρούσος, ήταν οκτώ ετών.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή