«Βαριά άρρωστη» η Αρίθα Φράνκλιν

«Βαριά άρρωστη» η Αρίθα Φράνκλιν

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αρίθα Φράνκλιν είναι πολύ βαριά άρρωστη,  σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε πηγή του περιβάλλοντός της  που μίλησε ανωνύμως στο Associated Press.

Η 76χρονη βασίλισσα της σόουλ ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες της από τις αρχές του χρόνου λόγω προβλημάτων υγείας και οι γιατροί τής συνέστησαν να ξεκουραστεί για δύο μήνες.

Πέρυσι η Φράνκλιν είχε δημοσιοποιήσει τα σχέδιά της να αποσυρθεί από τις μουσικές περιοδείες , αμέσως μόλις θα εξέδιδε το καινούριο της album.

Επιπλέον, το TMZ, το γνωστό site που ασχολείται με το ρεπορτάζ διασημοτήτων, σε ρεπορτάζ του το οποίο αναδημοσιεύει το BBC, επικαλείται πολύχρονο φίλο της Φράνκλιν, ο οποίος μία εβδομάδα πριν είχε αναφέρει: «Να ετοιμάζεστε, η Φράνκλιν πεθαίνει».

Έχοντας κερδίσει 18 φορές το βραβείο Grammy, η Αρίθα Φράνκλιν είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες -και εμπορικά- τραγουδίστριες όλων των εποχών και έχει, ήδη από το 1987, συμπεριληφθεί στο Hall of Fame του Ροκ εν Ρολ.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή