ΚΟΣΜΟΣ

Στο σκοτάδι βυθίστηκε το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν (φωτογραφίες – βίντεο)

a1

Διακοπή ρεύματος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν της Ουάσινγκτον. Οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά, παρά τις καθυστερήσεις που υπάρχουν.

«Εχουμε ενημερωθεί για μια διακοπή ρεύματος που επηρεάζει όλο το αεροδρόμιο και ερευνούμε γι' αυτήν. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις», αναφέρουν οι αρχές του αεροδρομίου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

sto-skotadi-vythistike-to-aerodromio-ronalnt-rigkan-fotografies-amp-8211-vinteo0

«Οι πτήσεις γίνονται, ωστόσο τα μηχανικά συστήματα λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα προκαλούν καθυστερήσεις στην επιβίβαση και την αποβίβαση», προσθέτουν οι αρχές του αεροδρομίου.

Οι ίδιες σημειώνουν ότι έθεσαν σε λειτουργία γεννήτριες για να «φωτίσουν πολλές ζώνες στον τερματικό σταθμό» του αεροδρομίου.

sto-skotadi-vythistike-to-aerodromio-ronalnt-rigkan-fotografies-amp-8211-vinteo1

Καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί προς το παρόν για την διακοπή αυτή της ηλεκτροδότησης. Οι αρχές του αεροδρομίου διευκρίνισαν μόνο ότι η διακοπή άρχισε λίγο πριν από τις 22:00 τοπική ώρα (05:00 ώρα Ελλάδος).

sto-skotadi-vythistike-to-aerodromio-ronalnt-rigkan-fotografies-amp-8211-vinteo2

Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν το αεροδρόμιο βυθισμένο στο σκοτάδι.