Μύκονο και Ιμπιζα αντί για Σεν Τροπέ επέλεξαν οι πλούσιοι Αμερικανοί

Μύκονο και Ιμπιζα αντί για Σεν Τροπέ επέλεξαν οι πλούσιοι Αμερικανοί

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάσταση στο Σεν Τροπέ κούρασε το διεθνές τζετ σετ. Το εγκατέλειψαν το φετινό καλοκαίρι και κατευθύνθηκαν προς Ιμπιζα, Μύκονο και αλλού, για περισσότερη διασκέδαση και… λιγότερη εγκληματικότητα.

Ακόμη και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ακύρωσε το ετήσιο γκαλά που δίνει στα τέλη Ιουλίου για να συγκεντρώσει δωρεές για περιβαλλοντικούς σκοπούς.

«Χωρίς το πάρτι του Λίο, πολλοί Αμερικανοί που θα έφταναν εδώ με τα αεροπλάνα τους πήγαν αλλού» ανέφερε ένας ντόπιος στους ρεπόρτερ του Page Six.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «οι πλούσιοι επιλέγουν να πηγαίνουν σε άλλα μέρη όπου η εγκληματικότητα δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Εντονη ήταν η απουσία των Ρώσων ολιγαρχών. «Πριν δυο χρόνια, όπου και να πήγαινες άκουγες ρώσικα. Όχι, φέτος» συνέχισε.

 Ο πάλαι ποτέ φίλος της Ναόμι Κάμπελ, ο Βλαντ Ντορόνιν έχει αράξει το γιότ του στην Ιμπιζα, φέτος. Ο Μιχαΐλ Προχόροφ, ιδιοκτήτης των Brooklyn Nets (ομάδας του NBA), ήταν στην Ιμπιζα με το γιότ του, το «Palladium». Και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, το σούπερ μόντελ, απίστησε στο Σεν Τροπέ και προτίμησε Ιμπιζα. Ο μόνος που παραμένει «σταθερός» στη Γαλλική Ριβιέρα είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το γιότ του, «Έκλειψη» ήταν αγκυροβολημένο, τον Ιούλιο, στον κόλπο Pampelonne.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή