Αρτζέντο: Ο Μπουρντέν ήταν αυτός που πλήρωσε με 380.000 δολάρια τον Τζίμι Μπένετ

Αρτζέντο: Ο Μπουρντέν ήταν αυτός που πλήρωσε με 380.000 δολάρια τον Τζίμι Μπένετ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άντονι Μπουρντέν ήταν εκείνος που κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 380.000 δολαρίων στον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, ο οποίος την είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν αυτός ήταν 17 ετών.

Αυτό ανέφερε η Ιταλίδα ηθοποιός σε δηλώσεις της μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά και τον Τζίμι Μπένετ, με τον οποίο ισχυρίζεται ότι είχε μόνο φιλική σχέση.

«Ο Μπένετ γνώριζε ότι ο σύντροφός μου Αντονι Μπουρντέν ήταν ένας άνθρωπος ευκατάστατος και πολύ αγαπητός στο κοινό και ότι θα έπρεπε να προστατεύσει την υστεροφημία του. Ο ίδιος ο Μπουρντέν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τον Ιούνιο στη Γαλλία, είχε αναλάβει να χειριστεί την υπόθεση και να στηρίξει οικονομικά τον Μπένετ με τον όρο ότι δεν θα εισέβαλε και πάλι στην προσωπική μας ζωή», δήλωσε η ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι η Αρτζέντο αρνήθηκε «οιαδήποτε σεξουαλική σχέση» με τον καταγγέλλοντα, σε ένα δελτίο Τύπου που εστάλη στα ΜΜΕ και επιβεβαίωσε ο ατζέντης της στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Διαψεύδω και απορρίπτω το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, το οποίο κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ», διαβεβαίωσε η 42χρονη ηθοποιός στο δελτίο Τύπου.

«Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη καθώς διαβάζω απόλυτα ψευδείς πληροφορίες» πρόσθεσε η ηθοποιός λέγοντας ότι «δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιταχθεί σε όλα τα ψέματα και να προστατευτεί με κάθε τρόπο».

Την Κυριακή, οι New York Times έγραψαν ότι η Ιταλίδα ηθοποιός, από τις πρώτες που κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινστιν, κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013.

Στο άρθρο, όπου ο συντάκτης επικαλείται έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην εφημερίδα από μια μη κατονομαζόμενη πηγή, αναφερόταν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έλαβε το ποσό των 380.000 δολαρίων.

Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια δεν διαψεύδει ότι έδωσε χρήματα στον Μπένετ, τονίζοντας όμως ότι το έκανε με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσει οικονομικά σε μια δύσκολη για εκείνον περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή