ΚΟΣΜΟΣ

Κοκτέιλ μπαρ με θέμα τον Ντέιβιντ Μπόουι ανοίγει στο Λονδίνο

Κοκτέιλ μπαρ με θέμα τον Ντέιβιντ Μπόουι ανοίγει στο Λονδίνο

Ενα νέο κοκτέιλ μπαρ με θέμα τον θρύλο της ροκ, Ντέιβιντ Μπόουι θα ανοίξει σύντομα στο Λονδίνο.

Το μπαρ θα φέρει το όνομα Ziggy's και θα λειτουργήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hotel Café Royal, στην ίδια τοποθεσία όπου ο Μπόουι φιλοξένησε το πάρτι «Last Supper» (Ο Μυστικός Δείπνος) το 1973 για να αποχαιρετήσει την περσόνα του Ziggy Stardust.

Στο μπαρ, σύμφωνα με το NME, θα προσφέρονται ποτά εμπνευσμένα από το άλμπουμ του Μπόουι του 1972 «The Rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» συμπεριλαμβανομένων των κοκτέιλ «Tigers on Vaseline» (από στίχο του τραγουδιού Hang on to Yourself), «Darkness and Disgrace» και «Lady Stardust».

Το Ziggy θα διακοσμηθεί με φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Λου Ριντ, Μικ Τζάγκερ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ από το φακό του διάσημου φωτογράφου Μικ Ροκ και θα «στεγάσει» επίσης και ένα jukebox του τραγουδιστή.

Ο Φάμπιο Σπινέτι, διευθυντής των μπαρ του ξενοδοχείου δήλωσε: «Το Café Royal ήταν πάντα ο τόπος όπου έρχονταν σπουδαία μυαλά για να συζητήσουν μεγάλες ιδέες.

Ο Ντέιβιντ Μπόουι διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Café Royal, με τον διάσημο «Μυστικό Δείπνο» να πραγματοποιείται εδώ.

«Κάθε ποτό περιλαμβάνει λικέρ και διακοσμήσεις, όλα αφιερωμένα στη ζωή του Μπόουι και του εκκεντρικού χαρακτήρα του και την αλλαγή που έφερε στη δεκαετία του '70 όχι μόνο στη μουσική αλλά στη ζωή».

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ με ηχογραφήσεις του Μπόουι από τη δεκαετία του 1980 και θα περιλαμβάνει την αναθεωρημένη έκδοση των «Zeroes».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ