Υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ένας ύποπτος

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας συνέλαβαν έναν ύποπτο που φέρεται ότι μαχαίρωσε τον υποψήφιο της ακροδεξιάς για την προεδρία της χώρας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας στην Πολιτεία Μίνας Ζεράις.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία του υπόπτου.

Ο Μπολσονάρου έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Νωρίτερα, ο γιος του, Φλάβιο, διαβεβαίωνε μέσω του Twitter ότι ο πατέρας του είναι καλά και ότι το τραύμα που φέρει είναι επιφανειακό.

Στις εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV από τη στιγμή της επίθεσης, διακρίνεται ο Μπολσονάρου, ενώ των μεταφέρουν στους ώμους οι υποστηρικτές του, εν μέσω ενός μεγάλου πλήθους στην πόλη Ζουίζ ντε Φόρα. Κάποια στιγμή, ο πολιτικός βγάζει μια κραυγή πόνου, ενώ κάποιος τον μαχαιρώνει στην κοιλιακή χώρα, και μετά πέφτει προς τα πίσω, στα χέρια όσων τον τριγυρίζουν. Περνούν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει το πλήθος τι έχει συμβεί αλλά αμέσως μετά τον απομακρύνουν γρήγορα από το σημείο.

Ο Φερνάντο Χαντάντ, που πιθανότατα θα είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Εργατών στις προεδρικές εκλογές, χαρακτήρισε {ντροπή» και «φρικαλεότητα» την επίθεση.

Πηγή; ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή