Απαγόρευση σέλφι για την Κιμ Καρντάσιαν

Απαγόρευση σέλφι για την Κιμ Καρντάσιαν

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ρητή απαγόρευση να βγάζει φωτογραφίες σέλφι εξέδωσε ο γιατρός με αποδέκτη την Κιμ Καρντάσιαν, μετά τον τραυματισμό της στον καρπό.

«Το χέρι μου πονάει πολύ, ενώ ξέχασα να φορέσω τον νάρθηκά μου. Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου μόνο για κλήσεις», είπε η Κιμ Καρντάσιαν, μιλώντας σε εκπομπή ριάλιτι με την εξίσου διάσημη Κλόι –αδελφή της Κιμ– και τη μητέρα τους Κρις Τζένερ.

Η Κιμ Καρντάσιαν, της οποίας η φήμη και η αδιαφιλονίκητη πρωτοκαθεδρία στη σύγχρονη «ποπ κουλτούρα» είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ικανότητά της να βγάζει σέλφι (έχει εκδώσει βιβλίο με τις φωτογραφίες της αυτές), έχει εκπονήσει ήδη σχέδιο. Αντί να παραβιάσει, όπως ίσως θα ήθελε, τις εντολές του ιατρού, στράφηκε στην πιστή βοηθό της Πάξι για τις φωτογραφικές ανάγκες της.

«Η Πάξι θα βγάζει τώρα τις φωτογραφίες μου, για να μπορώ να ξεκουράσω το χτυπημένο χέρι μου. Θα προστατεύω έτσι το χέρι μου και δεν θα χάνω ούτε στιγμή από τη δραστηριότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε η Κιμ Καρντάσιαν στην εκπομπή της, εξασφαλίζοντας τον θαυμασμό της αδελφής και της μητέρας της.

Οσοι αναρωτιούνται «πού μας κατάντησαν, όταν η Κιμ δεν μπορεί να βγάζει σέλφι» καλά θα κάνουν να μην ανησυχούν. Η αποχή της Καρντάσιαν από τις σέλφι θα είναι προσωρινή, καθώς θα διαρκέσει μόλις μία εβδομάδα.

Εκτός από τις ανόητες δραστηριότητες μιας τηλεοπτικής διασημότητας, όμως, η Κιμ Καρντάσιαν έχει επιλέξει και αξιόλογο έργο, για να καταστεί ημιεπίσημη εκπρόσωπος της εκστρατείας υπέρ της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ.

Σε συνάντηση που είχε αυτή την εβδομάδα με την Ιβάνκα Τραμπ, η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν πίεσε την Ιβάνκα και το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ για τη μείωση των ποινών που επιβάλλονται σε χρήστες ναρκωτικών που δεν έχουν διαπράξει βίαια αδικήματα. Ο θαυμασμός που τρέφει ο πρόεδρος Τραμπ για την Κιμ επέτρεψε την αποφυλάκιση της Αλις Μαρί Τζόνσον στις αρχές του χρόνου. Η Τζόνσον, που έλαβε προεδρική χάρη, είχε καταδικασθεί σε ισόβια δεσμά για κατοχή και τη χρήση ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή