Corriere della Sera: Πωλείται ο οίκος Versace

Corriere della Sera: Πωλείται ο οίκος Versace

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πώληση του ιταλικού οίκου μόδας Versace θα ανακοινωθεί «εντός ωρών», γράφει σήμερα η εφημερίδα Corriere della Sera, επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε, η αδελφή του ιδρυτή του οίκου Τζιάνι Βερσάτσε, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομίλου που εδρεύει στο Μιλάνο, συγκάλεσε συνεδρίαση του προσωπικού για αύριο, ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης της πώλησης, γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο οίκος, γνωστός για το λογότυπό του με το κεφάλι της μέδουσας, μπορεί να αποτιμηθεί στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εφημερίδα επικαλείται επίσης φήμες που θέλουν ο αγοραστής να είναι ο αμερικανικός όμιλος μόδας Michael Kors Holdings Ltd's ή το κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co.

Δεν  κατέστη ωστόσο δυνατή η επαφή με τους ομίλους Michael Kors και Tiffany για να σχολιάσουν την πληροφορία.

Ο αμερικανικός όμιλος ιδιωτών επενδυτών Blackstone αγόρασε το 20% των μετοχών του οίκου το 2014 για να χρηματοδοτήσει την υπερπόντια επέκταση του ομίλου. Η οικογένεια Βερσάτσε διατηρεί το υπόλοιπο μερίδιο μετοχών της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή