Πρόταση 4 δισ. για την πώληση της Τσέλσι αναζητεί ο ο Αμπράμοβιτς

Πρόταση 4 δισ. για την πώληση της Τσέλσι αναζητεί ο ο Αμπράμοβιτς

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, η περιουσία του οποίου σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes φθάνει τα 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια, εξετάζει προτάσεις σχετικές με την πώληση της Τσέλσι, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο άτομα του περιβάλλοντος του Αμπράμοβιτς τα οποία γνωρίζουν την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ήδη απέρριψε μια πρόταση που του έγινε να πουλήσει την ομάδα έναντι 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθώς ο ίδιος επιθυμεί να πουλήσει την ομάδα στην τιμή των 3 δισεκατομμυρίων λιρών (περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια) γράφει το Bloomberg.

Οι εκπρόσωποι του Αμπράμοβιτς αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του Bloomberg, ενώ παρέπεμψαν το πρακτορείο στους δικηγόρους του Ρώσου επιχειρηματία, οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να σχολιάσουν την κατάσταση γύρω από την πώληση της «Τσέλσι».

Το ενδεχόμενο ο Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι είχε αναφέρει η εφημερίδα The Times στα τέλη Αυγούστου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τότε η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πώληση από την τράπεζα επενδύσεων Raine Group.

Τα πρόσωπα από το περιβάλλον του Αμπράμοβιτς δήλωσαν στο Bloomberg ότι ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την πώληση της «Τσέλσι» καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα αυτή και για το ποδόσφαιρο γενικά. Μάλιστα ένας από τους συνομιλητές του πρακτορείου δήλωσε ότι η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη, που στο σπίτι και στην θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς υπάρχουν παντού τηλεοράσεις οι οποίες δείχνουν συνήθως ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή