Δανία: Επιχείρηση της αστυνομίας διακόπτει την κυκλοφορία των πλοίων προς Σουηδία και Γερμανία

Δανία: Επιχείρηση της αστυνομίας διακόπτει την κυκλοφορία των πλοίων προς Σουηδία και Γερμανία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία της Δανίας έκλεισε προσωρινά δύο κύριες γέφυρες για την κυκλοφορία, τον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό της Κοπεγχάγης και διέκοψε τις υπηρεσίες των πορθμείων από τη Δανία προς τη Σουηδία και τη Γερμανία, στο πειθώριο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης.

Σϋμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι αρχές αναζητούν ένα όχημα μάρκας Volvo με σουηδικές πινακίδες κυκλοφορίας και τρία άτομα τα οποία φέρεται να συνδέονται με «σοβαρά εγκλήματα», ενώ η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet αναφέρει ότι η επιχείρηση αφορά υπόθεση απαγωγής. 

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter πως ετοιμάζεται να ξανανοίξει τη Γέφυρα Ορεσουντ, η οποία συνδέει τη Δανία με τη Σουηδία, και τον σιδηροδρομικό σταθμό μετά την επιχείρηση.

Δανία: Επιχείρηση της αστυνομίας διακόπτει την κυκλοφορία των πλοίων προς Σουηδία και Γερμανία-1

Η διαχειρίστρια εταιρία των σιδηροδρόμων στη Δανία ανέφερε επίσης στο Twitter ότι τα τρένα είναι έτοιμα να κινηθούν προς και από το νησί Ζίλαντ (Ζηλανδία – Σγιέλαν).

Οι ένοπλες δυνάμεις της Δανίας πήραν επίσης μέρος στην επιχείρηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπός τους στο πρακτορείο Reuters, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή