ΚΟΣΜΟΣ

«Νο.ΝΝ7687»: Οι πρώτες ώρες του Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή

«Νο.ΝΝ7687»: Οι πρώτες ώρες του Μπιλ Κόσμπι στη φυλακή

«Νο.ΝΝ7687». Ο άλλοτε «μπαμπάς της Αμερικής» από σήμερα έχει αριθμό φυλακισμένου έπειτα απ την καταδίκη του σε τρία έως δέκα χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση το 2004.

Ο Μπιλ Κόσμπι οδηγήθηκε στη φυλακή του Κόλετζβιλ στο Φοίνικ. Πρόκειται για ένα νέο σωφρονιστικό ίδρυμα υψηλής ασφαλείας. Την ίδια ώρα, τα Μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να μάθουν λεπτομέρειες της κράτησής του και τις πρώτες του ώρες στη φυλακή.

Ο κωμικός το πρωί της Τετάρτης μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, Καμίλ, η οποία δεν έδωσε το «παρών» στην ακροαματική διαδικασία καθώς ήθελε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Κόσμπι οδηγήθηκε σε ένα μονό κελί της φυλακής. Του δόθηκε ο βασικός εξοπλισμός όπως φόρμες, πετσέτες, σεντόνια και άλλα ήδη προσωπικής χρήσης. Σύμφωνα με το CNN, το πρώτο του γεύμα περιελάμβανε κεφτέδες με ρύζι, πράσινα φασόλια και πουρές με σάλτσα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ο πρώτος διάσημος που καταδικάζεται σε φυλάκιση στην εποχή του κινήματος #MeToo, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο από την ημέρα που έγινε γνωστή η ποινή του, με τους δικηγόρους του να δηλώνουν ότι θα ασκήσουν έφεση.