Στο Μόναχο για το Oktoberfest το ζεύγος Κλίντον

Στο Μόναχο για το Oktoberfest το ζεύγος Κλίντον

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον μαζί με τη σύζυγό του Χίλαρι για να πάρουν μία γεύση από το Oktoberfest.

Η 70χρονη Χίλαρι και ο 72χρονος Μπιλ Κλίντον επισκέφθηκαν το Μόκαμπερφ του Μονάχου. Η πρώην υποψήφια για την προεδρία και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασαν στο Μόναχο την Παρασκευή το βράδυ, συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Welt», για να πάρουν μέρος σε ένα πάρτι διασημοτήτων. Το πρώην προεδρικό ζευγάρι προχώρησε με μια μεγάλη συνοδεία.

Οι δυο τους βγήκαν από ένα μαύρο με σκούρα τζάμια αυτοκίνητο, μίλησαν για λίγο με τον κόσμο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν πίσω από το φράγμα που είχε στηθεί μπροστά από την τέντα για το πάρτι.

Στο εσωτερικό της τέντας γινόταν ένα είδος πριγκιπικής γιορτής. Ο Μπιλ Κλίντον κάθισε δίπλα στην Gloria Furstin von Thurn und Taxis, κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι μπύρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή