Τους 5.000 αγγίζουν οι αγνοούμενοι σπό τον σεισμό της Ινδονησίας

Τους 5.000 αγγίζουν οι αγνοούμενοι σπό τον σεισμό της Ινδονησίας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έως 5.000 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται σε δύο σεισμόπληκτες τοποθεσίες του Πάλου στο νησί Σουλαουέζι της Ινδονησίας που επλήγη από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της ινδονησιακής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών, προσθέτοντας πως τα σωστικά συνεργεία θα σταματήσουν την Πέμπτη τις έρευνες για τις σορούς των θυμάτων.

Ο εκπρόσωπος Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο εξήγησε στους δημοσιογράφους πως ο αριθμός των αγνοουμένων βασίζεται στις εκτιμήσεις των επικεφαλής χωριών στις τοποθεσίες Πετόμπο και Μπαλαρόα, που καταστράφηκαν από τη διπλή καταστροφή. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 1.763 πτώματα, σύμφωνα με έναν τελευταίο απολογισμό. προσθέτοντας πως τα σωστικά συνεργεία θα σταματήσουν την Πέμπτη τις έρευνες για τις σορούς των θυμάτων.

Ο εκπρόσωπος Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο εξήγησε στους δημοσιογράφους πως ο αριθμός των αγνοουμένων βασίζεται στις εκτιμήσεις των επικεφαλής χωριών στις τοποθεσίες Πετόμπο και Μπαλαρόα, που καταστράφηκαν από τη διπλή καταστροφή. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 1.763 πτώματα, σύμφωνα με έναν τελευταίο απολογισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή