Νεκρός σε τροχαίο ένας από τους 15 υπόπτους για τη δολοφονία Κασόγκι

Νεκρός σε τροχαίο ένας από τους 15 υπόπτους για τη δολοφονία Κασόγκι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας Σαουδάραβας, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος για εμπλοκή στην εξαφάνιση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, σκοτώθηκε σε τροχαίο, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μεσάλ Σαάντ Μ. Αλμποστάνι, ο οποίος βρισκόταν στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη όταν ο δημοσιογράφος -του οποίου στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη- εισήλθε σε αυτό, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Ριάντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το δυστύχημα.

Ο Αλμποστάνι, ένας από τους 15 ύποπτους που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο προξενείο, φέρεται ότι έφυγε από την Τουρκία στις 2 Οκτωβρίου, την ίδια δηλαδή ημέρα που ο Κασόγκι πήγε στο προξενείο.

Οι τουρκικές αρχές υποψιάζονται ότι ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο. Το Ριάντ όμως αρνείται τις κατηγορίες. Η τουρκική αστυνομία ήδη πραγματοποίησε έρευνες στο κτίριο του προξενείου και στην κατοικία του σαουδάραβα προξένου.

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή