Εκκενώθηκαν οι δίδυμοι ουρανοξύστες του Time Warner Center στη Νέα Υόρκη λόγω ύποπτου δέματος

Εκκενώθηκαν οι δίδυμοι ουρανοξύστες του Time Warner Center στη Νέα Υόρκη λόγω ύποπτου δέματος

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εκκένωση του εμπορικού κέντρου Time Warner Center στο κέντρο της Νέας Υόρκης προχώρησε η αστυνομία, ύστερα από αναφορές για ύποπτο δέμα που βρέθηκε σε έναν από τους δύο ουρανοξύστες του κέντρου.

Στους ουρανοξύστες στεγάζονται εκτός των άλλων τα γραφεία του CNN. 

 

 

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα. Μια ομάδα πυροτεχνουργών ερευνά τους δίδυμους πύργους του Time Warner Center.

 

 

Παράλληλα, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ εντόπισαν αλλα τρία ύποπτα δέματα που είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ενώ άλλο ένα ύποπτο πακέτο είχε σταλεί στον Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει αν το ύποπτο δέμα που βρέθηκε στον πολυώροφο ουρανοξύστη όπου στεγάζονται τα στούντιο του τηλεοπτικού δικτύου CNN είναι παρόμοιο με τα άλλα δέματα που στάλθηκαν στον πρώην πρόεδρο Ομπάμα και στο ζεύγος Κλίντον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή