O Ρόμπερτ ντε Νίρο «παραλήπτης» του νέου τρομοδέματος στη Νέα Υόρκη

O Ρόμπερτ ντε Νίρο «παραλήπτης» του νέου τρομοδέματος στη Νέα Υόρκη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε ως παραλήπτη το ύποπτο δέμα που ερευνά η αστυνομία στην περιοχή Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης, μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα, προσθέτοντας ότι αυτό είναι παρόμοιο με τα άλλα ύποπτα πακέτα που βρέθηκαν αυτήν την εβδομάδα και είχαν για παραλήπτες επιφανή στελέχη των Δημοκρατικών.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έσπευσε στην περιοχή ανταποκρινόμενη σε πληροφορία για ύποπτο δέμα που ελήφθη σε κτίριο που δεν υπάρχουν κατοικίες, ευρισκόμενο στη συνοικία Τραϊμπέκα στο Μανχάταν, αναφέρει το CNN.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τόμας Αντονέτι δήλωσε στο CNN ότι το δέμα ελήφθη στον αριθμό 375 της οδού Γκρίνουϊτς και ότι η ομάδα των πυροτεχνουργών της αστυνομίας βρίσκεται εκεί. Η αστυνομία έλαβε κλήση λίγο μετά τις 04:00 τοπική ώρα, πρόσθεσε.

Στη διεύθυνση αυτή είναι καταχωρημένες δύο επιχειρήσεις: Το Tribeca Film Festival και το Tribeca Grill. Και τα δύο συνδέονται με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει στο πρόσφατο παρελθόν ασκήσει έντονη κριτική στον πρόεδρο Τραμπ, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει μάλιστα «εθνική καταστροφή».

Το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη είχε μεταδώσει νωρίτερα και αυτό ότι το δέμα που εντοπίστηκε στην Τραϊμπέκα είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ότι αυτό είχε σταλεί στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο του Ντε Νίρο ήταν άδειο τη στιγμή που έφτασε το ύποπτο δέμα.

Δεύτερο δέμα στον Τζο Μπάιντεν

Ένα δεύτερο ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εντοπίστηκε στο Ντελαγουέαρ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή