Τραμπ: Τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν την υπόθεση των δεμάτων εναντίον μου

Τραμπ: Τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν την υπόθεση των δεμάτων εναντίον μου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι χρησιμοποιούν τις ενέργειες του άνδρα, που είναι ύποπτος ότι έστειλε τουλάχιστον 14 βόμβες σε εξέχοντες επικριτές του προέδρου, για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους σε βάρος του.

«Είδαμε μια προσπάθεια από τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες να χρησιμοποιήσουν τις απαίσιες ενέργειες ενός ατόμου για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους εναντίον μου και εναντίον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος», δήλωσε ο Τραμπ μιλώντας χθες, Παρασκευή, το βράδυ σε πολιτική συγκέντρωση στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Το πλήθος φώναζε: «Το CNN είναι χάλια».

Ο Τραμπ χαρακτήρισε πάντως «τρομοκρατικές πράξεις» την αποστολή των παγιδευμένων πακέτων και ζήτησε οι πράξεις αυτές «να τιμωρηθούν στο μέτρο που επιτρέπει ο νόμος».

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης κατά την προεκλογική συγκέντρωση πως «η πολιτική βία ποτέ δεν πρέπει να επιτραπεί στην Αμερική» και υποσχέθηκε να κάνει «ό,τι μπορεί για να την σταματήσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή