Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθεώνει Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τι απαντά ο παίκτης (βίντεο)

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθεώνει Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τι απαντά ο παίκτης (βίντεο)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο εκστρατείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε εκδήλωση της δημοκρατικής παράταξης στην πόλη που εδρεύουν οι Μπακς το Μιλγούκι και αναφέρθηκε τόσο στο καλό ξεκίνημα της ομάδας (4-0 πριν την ομιλία και πλέον 5-0 μετά τη νίκη επί των Γουλβς) όσο και στον Γιάννη προσωπικά.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (σ.σ ομάδα του μπέζιμπολ) που έχουν καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου Σοξ. Έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0, με τον Γιάννη να είναι τρομερός», ανέφερε ο Ομπάμα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Στα σχόλια Ομπάμα απάντησε ο διάσημος παίκτης κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο συναίσθημα. «Είναι φανταστικό ένας άνθρωπος σαν τον Μπαράκ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να ξέρει τι κάνω. Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα».

Δείτε το βίντεο

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή