ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ομογενής σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία

nekros-omogenis-se-antallagi-pyrovolismon-me-tin-alvaniki-astynomia-2280602

Νεκρός είναι ο ομογενής Κ.Κ. ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλβανικής Αστυνομίας: «Ο Κ. Κ. άνοιξε πυρ κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA) και κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο 35χρονος ομογενής στις 10:00 το πρωί της Κυριακής πυροβόλησε στον αέρα στο χωριό Βουλιαράτες, κατά τη διάρκεια της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αμεσα, στο σημείο των πυροβολισμών έσπευσαν οι αλβανικές δυνάμεις ασφαλείας, όπου ο 35χρονος έβαλε κατά των αστυνομικών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός, αλλά τα αστυνομικά οχήματα δέχθηκαν πυρά.

nekros-omogenis-se-antallagi-pyrovolismon-me-tin-alvaniki-astynomia0

Στη συνέχεια, η περιοχή αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς και ακολούθησε καταδίωξη για τον εντοπισμό του 35χρονου, ο οποίος διέφυγε από το σημείο των πυροβολισμών.

Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις εντόπισαν τον ομογενή και, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας, του ζήτησαν να παραδοθεί.

nekros-omogenis-se-antallagi-pyrovolismon-me-tin-alvaniki-astynomia2

Ο 35χρονος συνέχισε να πυροβολεί κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι ανταπέδωσαν με πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια των οποίων ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός.