Νέο ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην Ατλάντα – Στον εισαγγελέα σήμερα ο βασικός ύποπτος

Νέο ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην Ατλάντα – Στον εισαγγελέα σήμερα ο βασικός ύποπτος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα ύποπτο δέμα που προοριζόταν για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN εντοπίστηκε σήμερα σε ταχυδρομείο της Ατλάντας, αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του CNN Τζεφ Ζάκερ με μια ανάρτηση στο Twitter.

Το δέμα εντοπίστηκε τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που έστειλε δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επιφανή στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στο CNN.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε ως ο 56χρονος Σίζαρ Σάγιοκ Tζούνιορ (Cesar Sayoc Jr) και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου όπου θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 56χρονος συνελήφθη καθώς βρέθηκαν ίχνη από τα DNA στα δέματα – 12 τον αριθμό – που εστάλησαν τις τελευταίες 2 ημέρες  σε πολιτικά πρόσωπα, αξιωματούχους των Δημοκρατικών και το CNN.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή