Η λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης

Η λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της λίστας με τις υψηλότερα αμειβόμενες τηλεοπτικές σταρ στο Χόλιγουντ, βρίσκεται η Σοφία Βεργκάρα, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» εισέπραξε το ποσό των 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο από 1η Ιουνίου 2017 έως και 1η Ιουνίου 2018.

Η Κολομβιανή ηθοποιός κερδίζει αρκετά από τον ρόλο της στην κωμωδία, αλλά και από τα συμβόλαια με την εταιρεία μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και την αλυσίδα επίπλων Rooms To Go.

Η Κέιλι Κουόκο, στη δεύτερη θέση, κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της, των 24,5 εκατομμυρίων δολ. από τον ρόλο της στο «Big Bang Theory». Η σειρά της αποφέρει το τεράστιο ποσό των 900.000 δολ. ανά επεισόδιο.

Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy» πέτυχε μία πολύ καλή συμφωνία, τώρα στην 15η σεζόν.

 

Στην τέταρτη θέση είναι η Μαρίσκα Χαργκιτέι από τη δικαστική σειρά «Law & Order: SVU» με 13 εκατ. δολάρια έσοδα ετησίως, στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζούλι Μπόουεν από τη σειρά «Modern Family» με 12,5 εκατ. δολάρια.

Στην έκτη θέση φιγουράρουν η Μαγίμ Μπιαλίκ με 12 εκατ. δολάρια έσοδα «Big Bang Theory» και η Μελίσα Ράους επίσης με 12 εκατ. δολάρια. Στη θέση οκτώ η Κέρι Ουάσινγκτον από το «Scandal» με 11 εκατ. δολάρια, στη θέση εννέα η Κλερ Ντέινς από το «Homeland» και στην 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολάρια.

Τρεις ηθοποιοί δεν συμπεριελήφθησαν στη λίστα: η Ρόμπιν Ράιτ, η Μίντι Κάλινγκ και η Πριγιάνκα Τσόπρα. Η Ράιτ δεν γύρισε νέα επεισόδια του «House of Cards» την περίοδο σύνταξης της λίστας, η Κάλινγκ είχε ακύρωση στο «The Mindy Project». Μικρότεροι ρόλοι οδήγησαν σε μείωση των αποδοχών της Πριγιάνκα Τσόπρα, η οποία το 2017 είχε κέρδη 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης-1

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή