ΚΟΣΜΟΣ

Με βασιλικές τιμές η κηδεία του ιδιοκτήτη της Λέστερ

me-vasilikes-times-i-kideia-toy-idioktiti-tis-lester-2281708

Στην Μπανγκόκ με βασιλικές τιμές ξεκίνησε η κηδεία του 60χρονου ιδιοκτήτη της Λέστερ  Βιχάι Σριβανταναπράμπα που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε το περασμένο Σάββατο. 

Όπως αναφέρει το BBC η κηδεία θα μπορούσε να διαρκέσει μία εβδομάδα. Ο προπονητής της Λέστερ Κλωντ Πιελ, είπε στους παίκτες  ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να βρεθούν εκεί.

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για τον εαυτό μου και τα παιδιά», δήλωσε ο Βάρντι. «Οι παίκτες θέλουν να είναι εκεί στην κηδεία μετά από όλα όσα έχει κάνει ο ιδιοκτήτης για τους παίκτες και τον σύλλογο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έτσι τα μέλη της οικογένειας πρέπει να είναι εκεί».

Σε όλα τα παιχνίδια της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο θα προηγηθεί ενός λεπτού  σιγή και οι παίκτες θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Η Λέστερ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στο Κάρντιφ θα δεχθούν δωρεάν πρωινό στο King Power Stadium πριν φύγουν για τη Νότια Ουαλία. Οι οπαδοί θα λάβουν επίσης ένα μπλουζάκι μόλις φτάσουν στο στάδιο, που θα τιμά  τη μνήμη του προέδρου.