Σε συνάντηση με τον Πούτιν στο Παρίσι «ελπίζει» ο Ερντογάν

Σε συνάντηση με τον Πούτιν στο Παρίσι «ελπίζει» ο Ερντογάν

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ελπίζει ότι θα συναντηθεί με τους ομολόγους του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα μαζί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

«Θα γίνει μια διεθνής συνάντηση στις 10-11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, στην οποία θα μετάσχει και ο Τραμπ. Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε διάφορα ζητήματα. Είναι πιθανόν να μιλήσουμε και με τον Πούτιν», είπε ο Ερντογάν.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι αναμένονται τουλάχιστον 80 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας συναντήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της τετραμερούς συνόδου Ρωσίας-Τουρκίας-Γαλλίας-Γερμανίας για το ζήτημα της Συρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή