Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Εντεκα τραυματίες (βίντεο)

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Εντεκα τραυματίες (βίντεο)

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, τραυματίστηκαν από πυρά, σύμφωνα με πληροφορίες ενός υπόπτου, στο νυχτερινό κέντρο Borderline Bar and Grill στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια γύρω στις 23:20 τοπική ώρα της Τετάρτης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί. Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά μέσα δείχνουν να απομακρύνονται με φορεία από το νυχτερινό κέντρο άνθρωποι που φέρουν τραύματα από σφαίρες.

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Εντεκα τραυματίες (βίντεο)-1

Η αστυνομία σημείωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ο ύποπτος που άνοιξε πυρ έχει συλληφθεί ή παραμένει ελεύθερος.

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Εντεκα τραυματίες (βίντεο)-2

Το μπαρ φιλοξενούσε μουσική βραδιά ενός κολεγίου με μουσική κάντρι, σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για εικόνες πανικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο ύποπτος για το αιματηρό επεισόδιο μπορεί να χρησιμοποίησε καπνογόνα και ένα όπλο στην επίθεσή του.

Όπως αναφέρει ο σερίφης του Thousand Oaks, ο δράστης αναγνωρίστηκε ως ο 29χρόνος πρώην πεζοναύης Ίαν Λόνγκ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, που ώθησαν τον Λόνγκ στην επίθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή