«Στάχτη» το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ στη Ν. Καλιφόρνια – Ποιοι διάσημοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

«Στάχτη» το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ στη Ν. Καλιφόρνια – Ποιοι διάσημοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

3' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί  σπίτια επωνύμων στις ΗΠΑ που βρίσκονται παραλιακά στη Νότια Καλιφόρνια, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που πλήττει εδώ και μέρες την περιοχή. Σύμφωνα με το Associated Press, οι ίδιοι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους πυροσβέστες που έχουν ριχτεί στη μάχη για την κατάσβεση της φονικής πυρκαγιάς, ενώ στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης και σύμπνοιας στους συμπολίτες τους που «χτυπήθηκαν» από τη φωτιά. 

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εντολή για την εκκένωση της περιοχής. Σπαράζει η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει σε όλη την Καλιφόρνια. Πηγή έμπνευσης περισσότερο από ποτέ το κουράγιο, το πνεύμα και η αυτοθυσία των πυροσβεστών. Σας ευχαριστώ», γράφει ο Σκωτσέζος ηθοποιός, Τζέραλντ Μπάτλερ, γνωστός στο ελληνικό κοινό για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχει παίξει σε ταινίες, όπως οι «300» και «Υ.Γ. Σ'αγαπώ». Το μήνυμά του συνοδεύει φωτογραφία με τον ίδιο και τα αποκαίδια του σπιτιού του. 

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους δηλώνει συγκλονισμένη από την πυρκαγιά, ενώ επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι το σπίτι της επλήγη από την καταστροφική φωτιά, η ίδια δηλώνει τυχερή καθώς εκείνη, οι αγαπημένοι της και τα κατοικίδια της είναι σώοι και ασφαλείς. 

Το σπίτι της Camille Grammer Meyer – που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι πραγματικές νοικοκυρές του Μπέβερλι Χιλς» – στο Μαλιμπού καταστράφηκε το βράδυ του Σαββάτου από την σφοδρή πυρκαγιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ατζέντης της Howard Bragman. «Δυστυχώς το σπίτι μου δεν μπορούσε να σωθεί», γράφει η ίδια στο Instagram σε μια ανάρτηση που συνοδεύε η σοκαριστική φωτογραφία από το φλεγόμενο σπίτι της. «Οι θαρραλέοι πυροσβέστες ήταν σε θέση να διασώσουν τα αυτοκίνητά μου και προσωπικά αντικείμενα που ανακτήθηκαν από το σπίτι μου», συμπλήρωσε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των σπιτιών που έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά είναι και αυτό της Κέιτλιν Τζέννερ. 

Εγκαταλείπουν τις οικίες τους 

Ανάμεσα στους επωνύμους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι οι Lady Gaga, Τζέσικα Σίμπσον, Ορλάντο Μπλουμ, Ράιαν Γουίλσον, Κιμ Καρντάσιαν, Αλίσα Μιλάνο και η σχεδιάστρια μόδας, Ντόνα Κάραν. Μερικοί εξ' αυτών έχουν ενημερωθεί ότι οι οικίες τους είναι προς το παρόν ασφαλείς και αναμένουν το πότε και αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this is my street as of two hours ago praying for the safety of all my malibu fam, grateful to our brave firefighters please stay safe 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις

9 Νοέ, 2018 στις 3:40 μμ PST

«Στάχτη» το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ στη Ν. Καλιφόρνια – Ποιοι διάσημοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους-1

Ανάρτηση της Lady Gaga στο instagram, όπου ενημερώνει τους φανς της ότι εγκαταλείπει το σπίτι της στο Μαλιμπού, ενώ προσεύχεται για την ασφάλεια ολόκληρης της Καλιφόρνια.  

«Καλιφόρνια, μείνε ασφαλής – Αμερική συνέχισε να προσεύχεσαι», έγραψε o Ράιαν Γουίλσον στο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ όλο το Σαββατοκύριακο αναρτούσε φωτογραφίες 100 και πλέον αγνοουμένων από την πυρκαγιά που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 31 άτομα

Η οικία της Αλίσα Μιλάνο διακυβεύεται να τυλιχθεί στις φλόγες καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Εκμεταλλευόμενη το βήμα που της δίνεται μέσα από τα social media, η Αμερικανίδα ηθοποιός απευθύνει έκκληση για δωρεές προς όφελος των πληγέντων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν καταστραφεί ολοσχερώς πάνω από 177 σπίτια στη Νότια Καλιφόρνια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή