Νεκρή διαδηλώτρια στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία (φωτογραφίες)

Νεκρή διαδηλώτρια στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία (φωτογραφίες)

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία γυναίκα που συμμετείχε σήμερα στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται σε όλη τη Γαλλία κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων, σκοτώθηκε σήμερα σε ένα οδικό μπλόκο στη Σαβουά, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Μία οδηγός πανικοβλήθηκε όταν είδε τους διαδηλωτές να αποκλείουν τον δρόμο και επιτάχυνε για προλάβει να περάσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να σκοτώσει τη διαδηλώτρια, όπως δήλωσαν  ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ και ο νομάρχης της περιοχής.

Νεκρή διαδηλώτρια στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία (φωτογραφίες)-1

Οι διαδηλωτές προχωρούν σε αποκλεισμούς οδικών αρτηριών – σε μια κινητοποίηση που ονομάζεται «κίτρινα γιλέκα» – και ξεκίνησε ως αντίδραση κατά των υψηλότερων τιμών καυσίμων.

 

Νεκρή διαδηλώτρια στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία (φωτογραφίες)-2

Περίπου 124.000 διαδηλωτές συμμετείχαν σήμερα σε σχεδόν 2.000 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

Νωρίτερα το υπουργείο Εσωτερικών εκτιμούσε ότι ο αριθμός των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας ανά την χώρα έφθανε τις χίλιες και των διαδηλωτών τις 50.000

Νεκρή διαδηλώτρια στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία (φωτογραφίες)-3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή