ΚΟΣΜΟΣ

Ταξίδι – αστραπή στην Κύπρο για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον (φωτογραφίες)

taxidi-amp-8211-astrapi-stin-kypro-gia-prigkipa-oyiliam-kai-keit-mintleton-fotografies-2287410

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον), για να μοιράσουν ευχές και δώρα στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.

taxidi-amp-8211-astrapi-stin-kypro-gia-prigkipa-oyiliam-kai-keit-mintleton-fotografies0

Το πριγκιπικό ζεύγος περίμενε για να υποδεχεί και να χαιρετήσει πλήθος κόσμου, κρατώντας λουλούδια και βρετανικά σημαιάκια. 

taxidi-amp-8211-astrapi-stin-kypro-gia-prigkipa-oyiliam-kai-keit-mintleton-fotografies2

Την προηγούμενη μέρα, Ουίλιαμ και Κέητ οργάνωσαν στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των αεροπορικών βάσεων Coningsby και RAF Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

taxidi-amp-8211-astrapi-stin-kypro-gia-prigkipa-oyiliam-kai-keit-mintleton-fotografies4

Σε tweet στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανέφερε«προσδοκούμε αύριο να ταξιδέψουμε στις Βάσεις Ακρωτηρίου, στην Κύπρο και να συναντηθούμε με μαμάδες και μπαμπάδες των παιδιών, που γνωρίσαμε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιαστούν με τις κάρτες και τα δώρα που μας δώσατε να τους μεταφέρουμε».