Εκκενώθηκε κτίριο στις εγκαταστάσεις της Facebook έπειτα από απειλή για βόμβα

Εκκενώθηκε κτίριο στις εγκαταστάσεις της Facebook έπειτα από απειλή για βόμβα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντολή εκκένωσης ενός κτιρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Facebook Inc, στη Σίλικον Βάλεϊ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, έδωσαν οι Αρχές, έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβας. 

Η γενική αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ήταν εκείνη που έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία περί τοποθέτησης βόμβας στις εγκαταστάσεις της Facebook στο Μένλο Παρκ, στην Καλιφόρνια. Ειδοποίησε τις τοπικές αρχές περί τις 16:30, ανέφερε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μένλο Παρκ.

Εκκενώθηκε κτίριο στις εγκαταστάσεις της Facebook έπειτα από απειλή για βόμβα-1

Πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφθασαν στο κτίριο και έπειτα από εκτενή έρευνα, διαπίστωσαν ότι δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Τόσο η εταιρεία όσο και η αστυνομία διαβεβαίωσαν ότι οι πάντες είναι ασφαλείς.

Εκκενώθηκε κτίριο στις εγκαταστάσεις της Facebook έπειτα από απειλή για βόμβα-2

Μια ακόμη εταιρεία που εδρεύει στη Σίλικον Βάλεϊ που αντιμετώπισε μια απειλή για την ασφάλεια του προσωπικού της πρόσφατα ήταν η YouTube. Τον Απρίλιο, μια γυναίκα άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά γραφεία της στο Σαν Φρανσίσκο, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή