ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το πρώτο ρωσικό e-shop λανσαρίστηκε στην Ευρώπη

runet

Το ρωσικό ιντερνετικό κατάστημα λιανικού εμπορίου «Wildberries» ανακοίνωσε σήμερα ότι μπαίνει στην ευρωπαϊκή αγορά, εγκαινιάζοντας τις δραστηριότητες του στην Πολωνία, με το άνοιγμα της πλατφόρμας του στη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Νυχτερινή βάρδια στον σκληρό κόσμο του Facebook

fb

Η «Κ» παρουσιάζει αναλυτικά την αγωγή που κατέθεσε πρώην «ψηφιακός καθαριστής» κατά του Facebook στο Δουβλίνο. Στις 17 σελίδες της περιγράφονται με λεπτομέρεια οι απαιτήσεις της δουλειάς του, οι επιπτώσεις της στην ψυχική του υγεία, καθώς και η τάση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να περιβάλλει με μυστικότητα τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται η πολιτική της διαγραφής περιεχομένου.

 
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το Google Health ερμηνεύει τις ακτινογραφίες των πνευμόνων εξίσου καλά με έμπειρους ακτινολόγους

shutterstock_1520228885

Ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Google Health, θυγατρικής της Google στο πεδίο της «έξυπνης» υγείας, μπορεί να μελετήσει ακτινογραφίες πνευμόνων και να βγάλει συμπεράσματα εξίσου αξιόπιστα με εκείνα των έμπειρων ακτινολόγων.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Ρωσία δοκίμασε «με επιτυχία» το Runet, το δικό της αυτόνομο ίντερνετ

shutterstock_162005489

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι δοκίμασε με επιτυχία το Runet, την δική της αυτόνομη «απάντηση» στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη δοκιμή, αλλά, σύμφωνα με το Υπουργείο Επικοινωνιών της χώρας, οι χρήστες δεν πρόσεξαν κάποια αλλαγή, ενώ για τα αποτελέσματα θα ενημερωθεί ο πρόεδρος Πούτιν.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Google, Apple, Amazon: Συνεργασία γιγάντων για πιο συμβατές έξυπνες συσκευές

new-survey-says-amazon-and-google-have-a-more-039positive-impact-on-society039-than-apple--2

Apple, Amazon και Google συμφώνησαν σε συνεργασία προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο για καλύτερη συμβατότητα των έξυπνων συσκευών τους για το σπίτι, ανακοίνωσαν σήμερα εκπρόσωποι των τριών μεγαθηρίων.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στην υπηρεσία του Instagram για τις προσβλητικές λεζάντες η τεχνητή νοημοσύνη

instagram1

Το Instragram θα αρχίσει να προειδοποιεί τους χρήστες ότι οι λεζάντες τους σε κάποια φωτογραφία ή βίντεο μπορεί να θεωρηθούν προσβλητικές για άλλους, συνεπώς ίσως θα πρέπει να τις αλλάξουν. Η εταιρεία, που ανήκει στο Facebook, έχει ήδη εκπαιδεύσει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο θα αναλάβει να ανιχνεύει τις δυνητικά προσβλητικές λεζάντες.

Περισσότερα