ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Θα αντέξει το Ιντερνετ τον κορωνοϊό;

internet-1

Ανησυχίες ότι τα δίκτυα broadband δεν θα αντέξουν την εποχή του κορωνοϊού διατυπώνουν η ΕΕ, Αμερικανοί ειδικά και ΜΜΕ, καθώς δεκάδες εκατομμύρια εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο καταφεύγουν στην τηλεργασία.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μπετόβεν στο σαλόνι

gkka_12_1503_page_1_image_0001

Κάποτε είχαν ρωτήσει έναν μουσικό τι θα έπαιρνε μαζί του σε ένα έρημο νησί, και εκείνος, μεταξύ άλλων, είχε πει τις σουίτες για τσέλο του Μπαχ. Γραμμένες μεταξύ του 1717 και του 1723, οι έξι σουίτες που έγραψε ο σπουδαίος συνθέτης για τον βαθύ ήχο του τσέλου είναι από τις πιο γνωστές και πολυπαιγμένες μελωδίες που μπορείτε να ακούσετε εν αφθονία στο YouTube.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ξένη δημοσίευση

Forthnet: «Μένουμε Σπίτι» για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε αξιόπιστη επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία

forthnet

H Forthnet αντιμετωπίζει την κρίση του νέου κορωνοϊού με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της διασφαλίζοντας παράλληλα και την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της που προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

COMPUTERS Ξένη δημοσίευση

Συνέδριο «Quo Vadis AI – Το δίκαιο, η οικονομία και η κοινωνία μπροστά στις προκλήσεις της Τεχνητής νοημοσύνης»

aiconference_1200_630

Το Συνέδριο  «Quo Vadis AI – Το δίκαιο, η οικονομία και η κοινωνία μπροστά στις προκλήσεις της Τεχνητής νοημοσύνης» θα διεξαχθεί στις 21/02/2020 στο Divani Caravel.

Περισσότερα