Με όλες τις τιμές που προσήκουν σε έναν ανώτατο στρατιωτικό και στον σύζυγο της βασίλισσας της Βρετανίας, κηδεύεται σήμερα, από το παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών την Παρασκευή 9 Απριλίου. Η τελετή, παρά την αναμφίβολη μεγαλοπρέπειά της, προσαρμόστηκε στις επιταγές της πανδημίας (Steve Parsons / PA Wire / Pool via REUTERS).
ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Με όλες τις τιμές που προσήκουν σε έναν ανώτατο στρατιωτικό και στον σύζυγο της βασίλισσας της Βρετανίας, κηδεύεται σήμερα, από το παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών την Παρασκευή 9 Απριλίου.


Φωτ. INTIME NEWS.
ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19

Σε κινητοποίηση για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού των ηλικιών άνω των 60 ετών προχωράει η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να λαμβάνει μέρος προσωπικά στην προσπάθεια. Με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία, στις ηλικίες 60-64, μόλις το 47% είτε έχει κάνει μία δόση εμβολίου είτε έχει κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί.

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS
ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

«Camp ένταξης» σχεδιάζει να δημιουργήσει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, προκειμένου να υποστηριχθεί η διαδικασία προσαρμογής των ανθρώπων που βρίσκονται στην Ελλάδα και δικαιούνται διεθνή προστασία.


Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS
ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Αναζωπυρώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την ελληνική κτηματαγορά, με στελέχη της αγοράς να αναμένουν μια νέα έκρηξη ζήτησης τους επόμενους μήνες, ιδίως από το δεύτερο εξάμηνο του 2021 και μετά, εφόσον ασφαλώς προχωρήσει με ταχύτερο ρυθμό και το πρόγραμμα των εμβολιασμών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αλλωστε, ακόμα και το […]