Ενισχύονται περαιτέρω οι επενδυτικές προοπτικές της Θράκης
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα βλέμματα -δικαίως- στρέφονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που αναδεικνύεται σε περιοχή αυξημένου ενδιαφέροντος στο πλαίσιο των πολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή. Η γεωγραφική της θέση, οι υποδομές της σε επίπεδο μεταφορών αλλά και ο ευρύτερος φυσικός πλούτος της, ενισχύουν το επενδυτικό ενδιαφέρον, τοποθετώντας της στο κέντρο των οικονομικών εξελίξεων.
Εξοικονομώ 2021: Η στρατηγική συμμαχία της LEROY MERLIN που αλλάζει τα δεδομένα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Πολύς κόσμος θα ήθελε να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης στην κατοικία του, καθώς το πεπαλαιωμένο  κτιριακό δυναμικό της χώρας και οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες καθιστούν δυσβάσταχτο το κόστος της επαρκούς θέρμανσης το χειμώνα ή της ψύξης το καλοκαίρι. Και αν έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε σπίτια που μπάζουν ή το σκεφτόμαστε προτού ανάψουμε τον θερμοσίφωνα, ήρθε […]Premia Properties: Η game changer real estate εταιρία
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης έχει μπει η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρία ακινήτων, Premia Properties του Ελληνοσουηδού επιχειρηματία Ηλία Γεωργιάδη η οποία ανεβάζει ψηλά τον πήχη στον τομέα του real estate αποτελώντας παράλληλα ένα από τα πιο επιτυχημένα turnaround stories των τελευταίων χρόνων.

Αυτή είναι η θυγατρική της Viohalco που αλλάζει τα δεδομένα στο real estate
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, ένα μοιάζει βέβαιο. Ένα νέο κύμα ανάπτυξης έχει ήδη ξεκινήσει στον ελλαδικό χώρο και η αγορά των ακινήτων είναι, αδιαμφισβήτητα, πρωτοστάτης σε αυτή. Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε περιοχές υψηλής ζήτησης, στην ανάπτυξη νέων κτηρίων γραφείων, κέντρων logistics, εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων και κατοικιών αλλά και στην έννοια της […]


Αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ΑΕΕΑΠ
REAL ESTATE

Αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των εταιρειών επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) έχουν προτείνει, με κοινή τους παρέμβαση προς την ΕΘΕ (Ενωση Θεσμικών Επενδυτών), η Trastor και η Noval Properties ΑΕΕΑΠ.


Και πολυτελείς κατοικίες στον πύργο του Πειραιά
REAL ESTATE

Σε αναπροσαρμογή του σχεδιασμού για τις χρήσεις που θα αναπτυχθούν στον πύργο του Πειραιά, ενδέχεται να προχωρήσουν το προσεχές διάστημα οι επενδυτές που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση του ακινήτου, δηλαδή το σχήμα Dimand Real Estate-EBRD και Prodea Investments.

Eurolife FFH: για εμάς κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η δέσμευση της Eurolife FFH είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις προσδοκίες και τις επιδιώξεις τους.

Αναβάθμιση περιοχών μέσω έργων ανάπλασης ακινήτων στην Αττική
REAL ESTATE

Με «μπροστάρη» το Δημόσιο εξελίσσεται σειρά έργων ανάπλασης ακινήτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, τα οποία θα αναδιαμορφώσουν την εικόνα της αγοράς ακινήτων, δημιουργώντας έτσι και νέους «θυλάκους» ζήτησης.


Δύο ταχύτητες αγοραστών κατοικίας
REAL ESTATE

Η πρώτη διαθέτει έως 500.000 ευρώ και η δεύτερη φθάνει μέχρι τις 150.000. Σε βόρεια, νότια προάστια το ενδιαφέρον εστιάζεται σε αισθητά ακριβότερα ακίνητα