ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

© Ryan Pfluger/The New York Times

Σούζαν Σάραντον: «Ποτέ δεν με όρισαν οι απογοητεύσεις»

Η οσκαρική ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά Monarch, δεν θέλει να μετανιώνει για τίποτα, πιστεύει ότι η ηλικία υπάρχει απλώς για να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα και λέει ότι θα σκότωνε για τα παιδιά της.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ζαβός

Γιατί οι Σουηδοί γυρίζουν τις σειρές τους στην Αθήνα;

Εδώ και δύο μήνες, η δημοφιλής σουηδική σειρά Bäckstrom κάνει τα γυρίσματά της στην Αττική. Πώς βρέθηκε εδώ; Γιατί οι παραγωγοί δεν διάλεξαν την Ισπανία, ακολουθώντας το σενάριο; Και πώς περνάνε τις μέρες τους οι 60 Σουηδοί που εγκαταστάθηκαν στην ελληνική πρωτεύουσα;

Φωτογραφία: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

Δρομολόγια: Ο φόβος των μεγάλων πόλεων

Μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον Βορρά φέρνει τα πάνω κάτω στην Αθήνα, όσο οι εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής δεν είναι αυτές που περίμεναν οι καταναλωτές.

xip-chop-oikoge-neia-1

Xιπ χοπ οικογένεια

Αφού ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους, οι Brockhampton καταθέτουν έναν δίσκο με φρεσκάδα και ηχητικές αναφορές στον Κάνιε Γουέστ.

Φωτογραφία: ΚΩΣΤΗΣ ΣΩΧΩΡΙΤΗΣ

Die Arkitekt: Ένα μουσικό φλερτ με το φως & το σκοτάδι

Μια κουβέντα με τον καλλιτέχνη με τη μυστική ταυτότητα, που εξερευνά ασταμάτητα τους ήχους και διατηρεί την αισιοδοξία του για την ανοδική πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα.© Paul Stewart/ Getty Images/ Ideal Image

Ιστορίες με κρασί και κολοκύθα

Η άμαξα της Σταχτοπούτας μπορεί να γίνει ένα νόστιμο πιάτο με πολλές παραλλαγές και να συνοδευτεί με μια ποικιλία κρασιών.

Φωτογραφίες: ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μαρία Πρωτόπαππα: «Στο θέατρο μπορεί να βρει κανείς καταφύγιο»

Το Κ συνάντησε τη Μαρία Πρωτόπαππα, με αφορμή την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» σε διασκευή του Ζαν Ανούιγ, και μιλήσαμε για όλα όσα μια παράσταση μπορεί να μας μάθει για τον εαυτό μας και τον κόσμο που ζούμε σήμερα.

o-stiven-gia-ton-spilmpergk-1mia-ellada-apo-to-mellon-1ekei-poy-archisan-ola-1veggera-sti-smyrni-1o-ellinas-mark-nioyson-1