ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

© Αλεξάνδρα Καψή

Challice: Κάθε τραγούδι της, μια φανταστική περιπέτεια

Ο «φιλικός βάρδος της γειτονιάς σας», όπως αυτοαποκαλείται, εξηγεί πώς γίνεται η DIY μουσική και μιλά για τον ρόλο του fantasy gaming στην αισθητική των κομματιών της και το μέλλον των ανεξάρτητων καλλιτεχνών.

Eικονογράφηση: Άννα Τζώρτζη

20 χρόνια Βικιπαίδεια: Ο λόγος στους συντάκτες που την κρατούν ζωντανή

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών της Βικιπαίδειας, ανάμεσα σε κουβέντες για την αξιοπιστία ή την πρόοδό της, γνωρίσαμε κάποιους από τους εθελοντές συντάκτες της που συγγράφουν τα λήμματά της και κρατούν ζωντανό το όραμα της «μαζικής συνεργασίας».Φωτογραφίες: ΚΩΣΤΗΣ ΣΩΧΩΡΙΤΗΣ

Χρήστος Λούλης: «Ποτέ δεν φοβήθηκα να διαφωνήσω»

Ο Χρήστος Λούλης, μιλά στο «Κ» εφ’ όλης της ύλης, ζυγίζει τις ευθύνες ενός δημόσιου προσώπου, θυμάται τη συνεργασία του με τον Γαβρά και επιμένει ότι ο ρόλος της τέχνης είναι να «ανατρέπει τα πράγματα».

Φωτογραφία: ΑΛΙΝΑ ΛΕΦΑ

Τα πανέμορφα άνθη της καμέλιας

Το «άνθος του ορεινού τσαγιού» των ιαπωνικών δασών που «έκλεψαν» Άγγλοι και Ολλανδοί εξερευνητές δίνει χρώμα στον μουντό χειμώνα.

Behold the Man (Φωτογραφίες: ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ)

5 καφέ για να πάτε με το λαπτοπ σας

Φιλόξενα και cosy αθηναϊκά καφέ που προσφέρονται για δουλειά στο λάπτοπ ή για διάβασμα και μελέτη, με νόστιμα διαλείμματα.

milontas-me-toys-nekroys-1i-nea-ekdochi-tis-marinas-satti-1ti-einai-o-erotas-1o-paylos-paylidis-einai-akoma-edo-1nea-chronia-nea-genia-1