Οι πιο επιτυχημένες συνταγές για τις χαρακτηριστικές γεύσεις της Θεσσαλονίκης: παρφέ αρμενοβίλ, μπουγάτσα με κρέμα ή με τυρί, τρίγωνα Πανοράματος, ανώμαλα σοκολατάκια και κουλούρι Θεσσαλονίκης!
Οι πιο επιτυχημένες συνταγές για τις χαρακτηριστικές γεύσεις της Θεσσαλονίκης: παρφέ αρμενοβίλ, μπουγάτσα με κρέμα ή με τυρί, τρίγωνα Πανοράματος, ανώμαλα σοκολατάκια και κουλούρι Θεσσαλονίκης!
Πρωινό αξιώσεων, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και γλυκίσματα που θέλουμε να τρώμε ξανά και ξανά στην όμορφη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου.
Δοκιμάζουμε πρώτοι το πρώτο Ασύρτικο της νέας εποχής του θρυλικού οινοποιού της Σαντορίνης στο καινούργιο του οινοποιείο Oeno Π.
Με λίγη υπομονή, ακριβή τήρηση των οδηγιών και γάλα της επιλογής μας, θα φτιάξουμε και θα απολαύσουμε το δικό μας γιαούρτι.
Τι θα φάτε αύριο στη δουλειά; Τι θα πάρουν τα παιδιά για κολατσιό στο σχολείο; Δείτε αυτά τα 12 πρωτότυπα και υγιεινά σάντουιτς και τοστ και πάρτε ιδέες.
Μπουγάτσα ναι, αλλά τι είδους; Γλυκιά ή αλμυρή; Πολίτικη ή σερραϊκή; Σας δίνουμε συνταγές για πολλά διλήμματα!
Σε σημεία της πόλης όπου δεν το περιμένεις, όμορφες αυλές προσφέρουν δροσιά και νοστιμιές.
Δοκιμάζουμε πρώτοι το πρώτο Ασύρτικο της νέας εποχής του θρυλικού οινοποιού της Σαντορίνης στο καινούργιο του οινοποιείο Oeno Π.
Στις ανηφοριές της Καστέλλας, η κρυμμένη Ψαροκαστέλλα, προέκταση ενός πειραιώτικου σπιτιού του 1929, επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στη γεύση αλλά και στην όψη.
Από το 1978, ο Τόμας στον Νέο Κόσμο φτιάχνει το πιο νόστιμο και ζουμερό κεμπάπ της πόλης, με τη δική του μυστική συνταγή.
Το fraisier είναι μια υπέροχη γαλλική τούρτα με φράουλες, λευκή σοκολάτα, βανίλια και μπισκότο αμυγδάλου.
Αρχές της δεκαετίας του ’70 στη Θεσσαλονίκη. Τι πόλη! Πραγματική μητρόπολη, άνετη, καλοταϊσμένη και γλυκιά. Εύκολα μπορούσες να τη χαρτογραφήσεις με βάση τις γευστικές της γωνιές.
Πρωτότυπα ντολμαδάκια στο φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά, ένας λαχταριστός και αγαπητός μεζές.
Βόλτα στις δημοφιλείς πλατείες του κέντρου για φαγητό, ποτό και χάζι.
Ένα βιβλίο, 100 σελίδες, 46 συνταγές για τα καλύτερα μπέργκερ της ζωής μας. Την Κυριακή 22 Μαΐου με την Καθημερινή.
Πρωτότυπα ντολμαδάκια στο φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά, ένας λαχταριστός και αγαπητός μεζές.
14 λαχταριστά γλυκά που δεν ξεχνάμε ποτέ να παραγγείλουμε όταν τρώμε έξω.
Η εμβληματική σαλάτα Καπρέζε γεννήθηκε στο νησί Κάπρι στην Ιταλία κι έχει μόνο τρία βασικά υλικά: ντομάτες, μοτσαρέλα και βασιλικό. Λιτή, εύκολη και πεντανόστιμη.
Καινούργια μαγαζιά, αλλά και παλιές κλασικές αξίες κάνουν τον Νέο Κόσμο αγαπημένο γαστρονομικό προορισμό.
Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και την λαχτάρα τους για καλή πίτσα. Το αποτέλεσμα αποζημειώνει και αυτούς κι εμάς.
Λίγα μέτρα απ’ τη πλατεία Συντάγματος, ένας μικρός δρόμος συγκεντρώνει πολλά νόστιμα μαγαζιά.
Ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα λεμονιού είναι πράγματι ένας ωραίος, ξινούτσικος κρεάτινος μεζές.