Αυστραλία: Σημαντική ανακάλυψη για την θεραπεία της ενδομητρίωσης
ΥΓΕΙΑ

Ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Σίδνεϊ, Τζέισον Άμποτ δήλωσε ότι η εξέλιξη αυτή είναι συγκρίσιμη με εκείνες που έγιναν για την θεραπεία του καρκίνου του μαστού πριν από τρεις δεκαετίες.


Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ;
LIFE

Πενθήμερη εργασία, από Δευτέρα έως Πέμπτη σπορ, Παρασκευές και Σάββατα έξοδος με φίλους, Τετάρτες ίσως καμιά ταινία, Κυριακές οικογένεια και λίγο σεξ από καιρού εις καιρόν. 


ΤΑΙΠΕΔ: Σε εξέλιξη διαγωνισμοί 144 εκατ. για την αναβάθμιση του ΕΣΥ
ΥΓΕΙΑ

Αναβάθμιση των υποδομών σε 28 νοσοκομεία, 57 Κέντρα Υγείας και τρία πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία. Τα έργα αφορούν, μεταξύ άλλων, την ανέγερση κτιρίων για την προσθήκη νέων και την αναβάθμιση υφιστάμενων κλινικών.Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Καλεί τις χώρες να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία
ΥΓΕΙΑ

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κάλεσε τις χώρες να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες ώστε να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία και να τηρήσουν προηγούμενες δεσμεύσεις για την ενίσχυση της χρηματοδότησης του Οργανισμού αυτού των Ηνωμένων Εθνών.


Η ακτινογραφία της υγείας των Ελλήνων
ΥΓΕΙΑ

Η «Κ» βλέπει πίσω από τα στατιστικά παρουσιάζοντας τα αίτια και τους τρόπους αντιμετώπισης των πιο συχνών προβλημάτων, με τη βοήθεια γιατρών, καθηγητών και ερευνητών.


Αναπροσαρμογή στα νοσήλια για μεταμοσχεύσεις – Σημαντική αύξηση της συμμετοχής του ΕΟΠΥΥ
ΥΓΕΙΑ

Σε γενναία αναπροσαρμογή των νοσηλίων για τις μεταμοσχεύσεις, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για μία μεταμόσχευση νεφρού το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ πενταπλασιάστηκε, από 9.000 ευρώ σε 45.000 ευρώ.