Η σχέση της TAG Heuer με τον κόσμο της ταχύτητας είναι πολύχρονη και σταθερή, το ίδιο και οι συνεργασίες που συνάπτει σ' αυτόν τον χώρο. Το τελευταίο νέο αφορά το περιβάλλον της Formula 1. Ο Stéphane Bianchi, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer και Πρόεδρος του Τομέα Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH, και ο Christian Horner, επικεφαλής της ομάδας Red Bull Racing Formula 1, ανακοίνωσαν στις 4 Δεκεμβρίου την ανανέωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η TAG Heuer θα εξακολουθήσει να είναι Επίσημος Χρονομέτρης, Επίσημο Ρολόι και Εταίρος της Ομάδας Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2021. «Κανείς δεν αντιπροσωπεύει καλύτερα το motto μας #DontCrackUnderPressure από την Aston Martin Red Bull Racing, με τη νεανική της ομάδα και την αντισυμβατική της προσέγγιση στη Formula 1, που έχει φέρει όλες αυτές τις επιτυχίες στις πίστες» δήλωσε ο Stéphane Bianchi. «Για εμάς, ήταν προφανές ότι η απίστευτη σχέση της TAG Heuer με τη Formula 1 έπρεπε να συνεχιστεί μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας».

H TAG Heuer ζει στον ρυθμό της Formula 1 ήδη από τα πρώτα βήματά της, το 1950, και έχει εφοδιάσει κατά καιρούς πολλές ομάδες με μηχανικά χρονόμετρα που μετρούν με ακρίβεια ενός δεκάτου του δευτερολέπτου. Έκτοτε η ελβετική εταιρεία έχει συνδέσει το όνομά της με σημαντικές ομάδες, με πιλότους και θρυλικές πίστες της F1. Από το 1971 ως το 1979 ήταν ο Επίσημος Χρονομέτρης της Scuderia Ferrari, ενώ ο αείμνηστος Ayrton Senna είχε επιλεγεί ως ο πρώτος πρεσβευτής της TAG Heuer στην καμπάνια «Don’t Crack Under Pressure».

O πρεσβευτής της TAG Heuer και πιλότος της Red Bull Racing, Max Verstappen

Η TAG Heuer εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη Red Bull Racing το 2015. Για το 2019 η Red Bull Racing αναμένει μια συναρπαστική σεζόν, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιο του Max Verstappen και έχοντας εξασφαλίσει την άφιξη του Pierre Gasly στην ομάδα. Η TAG Heuer εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Daniel Ricciardo για τη σχέση που είχαν τα περασμένα τρία χρόνια και του εύχεται το καλύτερο για το μέλλον.

ΤΑG HEUER Formula 1 Max Verstappen Special Edition 2018: καρπός της συνεργασίας με τον πιλότο της Red Bull Racing, Max Verstappen

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG HEUER εδώ.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ