Δ. Αβραμόπουλος στο Συνέδριο της ΝΔ: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πιο κοινωνική Ευρώπη»

Δ. Αβραμόπουλος στο Συνέδριο της ΝΔ: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πιο κοινωνική Ευρώπη»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το συνέδριό μας διεξάγεται σε σημαντική και κρίσιμη συγκυρία», τόνισε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος στο συνέδριο της ΝΔ.

Ο Έλληνας επίτροπος καλωσόρισε τον Μ. Βέμπερ στην Ελλάδα και του ευχήθηκε να είναι σύντομα στο τιμόνι της Κομισιόν, ώστε να δώσε ώθηση, όπως είπε, στο ευρωπαϊκό εγχείρημα.

Στόχος μας, συνέχισε, είναι να δημιουργήσουμε μια πιο κοινωνική Ευρώπη, ενώ θυμήθηκε τη συζήτηση στην Ευρώπη για το Grexit και στην έξοδο από τη συνθήκη Σένγκεν. «Τότε έδωσα προτεραιότητα στο πατριωτικό μου καθήκον και τα καταφέραμε», υπογράμμισε. 

Είπε, επίσης, ότι οι ερχόμενες ευρωεκλογές είναι εκλογές σταθμός και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες. «Οι λαϊκιστές ανεύθυνα και αγνοώντας τα μηνύματα της ιστορίας μάς οδηγούν πίσω στις σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης ευρωπαϊκής ιστορίας» επισήμανε.

 «Να παραμερίσουμε το μύθο ότι οι πολίτες δεν θέλουν να ακούσουν αλήθειες. Είναι έτοιμοι να ακούσουν αλήθειες. Αυτό το δρόμο έχει επιλέξει ο Κ. Μητσοτάκης. Τον δρόμο της αλήθειας», τόνισε.

«Είμαστε στις παρυφές ενός ευρύτερου γεωπολιτικού τόξου αστάθειας, αλλά η θέση μας στην καρδιά της Ευρώπης μας καθιστά περισσότερο ισχυρούς», συμπλήρωσε και τόνισε πως σε αυτό το αβέβαιο τοπίο θα πρέπει η Ελλάδα να είναι έτοιμη με σχέδιο και στρατηγική.

«Όλοι εμείς με τον Κ. Μητσοτάκη μπροστά μπορούμε να υπερασπιστούμε τα λαϊκά στρώματα», είπε σημειώνοντας πως η ΝΔ έχει μπει σε πορεία νίκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή