Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προέδρου του Ομίλου ΣΚΑΪ, Γ. Αλαφούζου, μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτίριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του ομίλου, του τηλεοπτικού σταθμού και της Καθημερινής, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή αναφέρεται: 

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας.

Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των "ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας" στα τηλεοπτικά τους πάνελ». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή