Ο Π. Σγουρίδης υπέβαλε την παραίτησή του – Δεν έγινε δεκτή από τον Π. Καμμένο

Ο Π. Σγουρίδης υπέβαλε την παραίτησή του – Δεν έγινε δεκτή από τον Π. Καμμένο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του στον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο υπέβαλε χθες ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Σγουρίδης αποκάλυψε ότι μέσω sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο έθεσε την παραίτηση του στη διάθεσή του, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την Παρασκευή, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, καθώς, όπως είπε, «μπορεί να συμβούν γεγονότα».

Στην ερώτηση «τι θα μπορούσε να συμβεί», ο κ. Σγουρίδης απάντησε: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Κατηγορηματικά, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η απάντηση του Πάνου Καμμένου προς τον Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος, κάνοντας λόγο για «θεωρίες φαντασίας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι η Ελλάδα είναι η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής «που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή