Ποτάμι: Γιατί οι Ελληνες ακαδημαϊκοί της διασποράς με τον ΣΥΡΙΖΑ «τα βροντάνε»;

Ποτάμι: Γιατί οι Ελληνες ακαδημαϊκοί της διασποράς με τον ΣΥΡΙΖΑ «τα βροντάνε»;

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διακεκριμένοι Έλληνες ακαδημαϊκοί της διασποράς θα ακούνε Ελλάδα και θα λένε «όχι, ευχαριστώ», ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την παραίτηση του διακεκριμένου καθηγητή Κώστα Γραμμένου από τη θέση του προέδρου του Διεθνούς Πανεπιστημίου αλλά και την απόπειρα μετατροπής του σε ινστιτούτο.

«Η συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα 3 Τ.Ε.Ι. της Βορείου Ελλάδος γίνεται προφανώς με ψηφοθηρικά και όχι Ακαδημαϊκά κριτήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι, ενώ προσθέτει: «Αυτά προφανώς είδε και ο κ. Γραμμένος, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου και διεθνώς διακεκριμένος Ακαδημαϊκός και υπέβαλε την παραίτησή του, μη θέλοντας να λάβει μέρος σε αυτήν την παράσταση».

«Οι διακεκριμένοι Έλληνες ακαδημαϊκοί της διασποράς (είχε προηγηθεί και ο Στ. Κριμιζής και πολλοί άλλοι από τα Συμβούλια Ιδρύματος) θα ακούνε Ελλάδα και θα λένε "όχι, ευχαριστώ". Με τον ΣΥΡΙΖΑ, "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή