Τραμπ: «Πολύ σύντομα» νέα συνάντηση με τον Κιμ

Τραμπ: «Πολύ σύντομα» νέα συνάντηση με τον Κιμ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γράμμα από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη, δηλώνοντας ότι θα τον συναντήσει «πολύ σύντομα» και τονίζοντας ότι έχει αναπτύξει «καλή σχέση» μαζί του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος υπερασπίστηκε των επαφών του με τον Κιμ, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν στάθηκε με έμφαση στο ζήτημα της ταχύτητας της αποπυρηνικοποίησης της Βόρειας Κορέας.

Στιο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι έλαβε μια «φοβερή» επιστολή από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. «Μόλις έλαβα μια φοβερή επιστολή από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Έχουμε πραγματικά αποκτήσει μια πολύ καλή σχέση. Πιθανόν θα έχουμε άλλη μια συνάντηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει «καμία επείγουσα ανάγκη».

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο μίας νέας συνάντησης με τον Κιμ από την Τρίτη, πραγματοποιώντας σχετική κοινοποίηση στο Twitter. «Κι εγώ επίσης αδημονώ να συναντήσω τον πρόεδρο Κιμ, ο οποίος συνειδητοποιεί πολύ καλά ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει τρομερές οικονομικές δυνατότητες!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στο Twitter, απαντώντας σε αντίστοιχες δηλώσεις του Βορειοκορεάτη ηγέτη στο μήνυμα του για το νέο έτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT