Tα σχολεία στην Αττική που θα είναι κλειστά την Τρίτη

Tα σχολεία στην Αττική που θα είναι κλειστά την Τρίτη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αρκετούς δήμους της Περιφέρειας Αττικής θα κλείσουν τα σχολεία την Τρίτη, καθώς η παροδική βαρυχειμωνιά κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, κλειστά θα είναι τα σχολεία – για την προστασία των παιδιών – σε περισσότερους από τους μισούς δήμους της Αττικής.

Στον Κεντρικό Τομέα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους δήμους: Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Δάφνης – Υμηττού.

Στον Βόρειο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Βριλησσίων, Αγ. Παρασκευής, Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης. 

Στον Νότιο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης. Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Σμύρνης.

Στον Δυτικό Τομέα κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία των Δήμων Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.

Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και την Τετάρτη), Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Π.Ε. Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.

Ο αριθμός των δήμων, των οποίων τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη, ενδέχεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα.

Σε επιφυλακή και ετοιμότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τα προβλήματα που ίσως προκαλέσει η νυχτερινή χιονόπτωση στην αυριανή κινητικότητα των μαθητών προς και από τα σχολεία τους κατά περιοχή, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει συνεχώς μέσω της ιστοσελίδας της ανάλογα με την ροή της πληροφόρησης που έχει από τους δήμους για την λειτουργία των σχολείων.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας για την ενημέρωση τους γονέων και μαθητών, η ιστοσελίδα παρουσιάζει αδυναμία ανταπόκρισης και με ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής προτείνει στους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται μέσω της σελίδας της Περιφέρειας στο Facebook, που επίσης επικαιροποιείται ανάλογα με την ενημέρωση που λαμβάνει η Περιφέρεια από τους οικείους Δήμους, στους οποίους μπορούν, αν το επιθυμούν, να απευθύνονται και απευθείας οι πολίτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή