Aνετα ο Ατρόμητος, προβάδισμα η ΑΕΛ

Aνετα ο Ατρόμητος, προβάδισμα η ΑΕΛ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κουλούρης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ατρόμητου επί του Απόλλωνα με 3-0 στη Ριζούπολη. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου πέτυχε και τα τρία γκολ στη νίκη που ουσιαστικά έστειλε από το πρώτο παιχνίδι τον Ατρόμητο στον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί σε 15 ημέρες. Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο παραβίασε άλλες δύο φορές την εστία του Απόλλωνα (στο 63΄ και στο 71΄) διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46΄ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69΄ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62΄ Ντεφεδερίκο), Ακόστα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76΄ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιατκιτς (58΄ Ενσικουλού), Κυβρακίδης (66΄ Γιαννούλης).

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου απέκτησε η ΑΕΛ χάρη στην εντός έδρας νίκη της επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, σε έναν αγωνιστικό χώρο που παρέπεμπε σε τριτοκοσμικές χώρες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Ντέλετιτς στο 6ο λεπτό και του Ζίζιτς στο 22ο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, η ομάδα της Αρκαδίας μείωσε σε 2-1 με τον Τσιλιανίδη, δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν (το κέρδισε ο Ντέλετιτς από τον Αθανασιάδη). Στο 65ο λεπτό ο Αστέρας μείωσε σε 3-2 με γκολ του Μανιά και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Να σημειωθεί πως η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, του συνδρομητικού καναλιού που έκανε τη μετάδοση και της διαιτησίας, ενώ παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena εξέφρασε ο Αστέρας Τρίπολης.

ΑΕΛ: Kρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Σεσέροβιτς (75΄ Μπαργκάν), Ντέλετιτς, Νούσιος (61΄ Νούνιτς), Σικάβκα (80΄ Πίτι), Μιλοσάβλιεβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82΄ Ρόλε), Φερνάντες (67΄ Δουβίκας), Μανιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή