Δεν πέρασε η πρόταση Καμμένου για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση

Δεν πέρασε η πρόταση Καμμένου για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άκαρπη υπήρξε η προσπάθεια του Πάνου Καμένου να αποσπάσει την έγκριση των βουλευτών του ώστε να αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

Κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Π. Καμμένος φέρεται να ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη βουλευτών του, να ενημερώσει τον πρωθυπουργό (όταν συναντηθεί μαζί του , κάτι που με τη σειρά του εξαρτάται από την  ολοκλήρωση των διαδικασιών στα Σκόπια) ότι αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς των ΑΝΕΛ,

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ μιας τέτοιας εξέλιξης, ενώ το ίδιο φέρεται να έπραξαν και οι Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και Κ. Κατσίκης.

Ωστόσο, τέσσερις βουλευτές (Μαυραγάνης, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης και Ζουράρις) φέρεται να απάντησαν αρνητικά, επικαλούμενοι ωστόσο κυρίως …διαδικαστικούς λόγους, λέγοντας δηλαδή ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, με δεδομένο ότι από αυτή απουσίαζαν οι κυρίες Κουντουρά – Χρυσοβελώνη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κ.Ο διεκόπη με την επισήμανση ότι το όργανο θα βρίσκεται σε «διαρκή συνεδρίαση» ενόψει των εξελίξεων στα Σκόπια.

Υπό το φως και των νέων δεδομένων φαίνεται ότι εκτός από τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αναβάλλεται και η αποψινή προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Καμμένου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή