«Ανεξάρτητος» δηλώνει ο Γρηγόρης Ψαριανός

«Ανεξάρτητος» δηλώνει ο Γρηγόρης Ψαριανός

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μετά την αποχώρηση και του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι, εξέλιξη η οποία διέλυσε την ΚΟ του Ποταμιού, ο Γρηγόρης Ψαριανός σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για τη δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο της χώρας. 

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Λοιπόν Φίλοι μου,

σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα. Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς. Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας. Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός

βουλευτής β' Αθήνας

με Το Ποταμι

Ανεξάρτητος από σήμερα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή