Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σπουδαίος Ελληνας τενίστας συνεχίζει να γράφει ιστορία στο αυστραλιανό οπεν, καθώς προκρίθηκε στον ημιτελικό του γκραν σλαμ κερδίζοντας τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τον 20χρονο Ελληνα να ξετυλίγει χαρίσματα του ταλέντου του ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να καταχειροκροτείται από το κοινό σε όλη τη διάρκεια του.

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν-1

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν-2

 

Πλέον, θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του σε Grand Slam και εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Φράνσις Τιαφό, η οποία θα γίνει σήμερα. 

«Ένα αστέρι γεννιέται» ήταν η  αποθεωτική ανάρτηση στο twitter του Australian Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αμέσως μετά τον θρίαμβο του Έλληνα τενίστα.

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν-3

«Αυτή η στιγμή είναι η στιγμή για την οποία δούλευα τόσα χρόνια» δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι ο Έλληνας τενίστας. «Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι. Απλώς ζω το όνειρο. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ».

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν-4

Τα σετ: 7-5, 4-6, 6-4, 7(2)-6.

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν-5

Για μία ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Μελβούρνης,που πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο του 20χρονου  πρωταθλητής μας.« Όπως είδα και στα social media γινότα ένας πανικός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ» δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα. 

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν-6
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, ο Στ. Τσιτσιπάς παρουσίασε προς το κοινό τα μέλη της οικογένειάς του, ευχαριστώντας τα για τη στήριξή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή