Πολλές απώλειες ο ΠΑΟ ενόψει Νέας Σμύρνης

Πολλές απώλειες ο ΠΑΟ ενόψει Νέας Σμύρνης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διήμερο ρεπό για ψυχολογική και σωματική αποφόρτιση ήταν το έξτρα… πριμ του Γιώργου Δώνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, χάρις στην οποία μειώθηκε στους 2 βαθμούς η διαφορά από τον Αρη και την 5η θέση της Σούπερ Λίγκας που υπό προϋποθέσεις (ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο) δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, τον τελευταίο πριν από τα τρία απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η σχετικά φτωχή βαθμολογική συγκομιδή από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δεν αφήνει περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες και η πίεση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Η πίεση αυτή ανάγκασε τον Δώνη να επιλέξει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και όχι το ματς με τον Πανιώνιο για να ξεχρεώσει ο Μπουζούκης τη μία αγωνιστική της ποινής του (4 κίτρινες). Οι απουσίες είναι ήδη πολλές για τον αγώνα της Ν. Σμύρνης: ο Γιόχανσον είναι τιμωρημένος και ο Κουλιμπαλί έχει θλάση, οπότε είναι «άδεια» η δεξιά πλευρά, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στην αριστερή, μιας και η απουσία του Ινσούα (κάταγμα στο ζυγωματικό) θεωρείται σχεδόν σίγουρη, ακόμη κι αν παίξει με προστατευτική μάσκα. Η μάσκα αυτή, άλλωστε, δεν βοήθησε και πολύ τον Κουρμπέλη. Ο αρχηγός τραυματίστηκε ξανά στη μύτη και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Απόντες από το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης θα είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο Πανιώνιος δεν θα διαθέσει εισιτήρια, όπως δεν είχαν διαθέσει και οι «πράσινοι» στον αγώνα του α’ γύρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή