Δολοφονία σε κοινή θέα, στο Ελληνικό

Δολοφονία σε κοινή θέα, στο Ελληνικό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά την προσπάθειά της δεν κατάφερε να σωθεί. Μια γυναίκα 60 ετών, βουλγαρικής καταγωγής, δολοφονήθηκε χθες το πρωί σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης από τον 87χρονο σύντροφό της, ο οποίος έπειτα αυτοκτόνησε. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να διαφύγει βαριά τραυματισμένη, αλλά όπως προκύπτει από μαρτυρίες δεν τη συνέδραμε κάποιος άμεσα. Κατέρρευσε στον δρόμο και δέχθηκε νέα πυρά.

Η δολοφονία συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών και ιδιοκτητών καταστημάτων της περιοχής. Ενας εκ των αυτοπτών μαρτύρων του περιστατικού φαίνεται πως ήταν οδηγός ταξί, ο οποίος είχε βρεθεί χθες στις 11.45 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, για να παραλάβει πελάτη του. Οσο περίμενε σταθμευμένος στον παράδρομο της λεωφόρου, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μια γυναίκα, αιμόφυρτη, φωνάζοντας «με σκότωσε, με σκότωσε». Ο οδηγός είπε ότι αιφνιδιάστηκε και της ζήτησε, όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα στις κάμερες τηλεοπτικών σταθμών, να κατέβει από το όχημά του για να μη λερώσει τα καθίσματα με τα αίματα. Τότε άκουσε, όπως είπε, δύο πυροβολισμούς. Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν είδε εκείνη τη στιγμή τον δράστη ούτε το σημείο από το οποίο πυροβόλησε.

Ο θύτης βρισκόταν σε κοντινή μονοκατοικία. Επρόκειτο για 87χρονο, αντιπτέραρχο εν αποστρατεία, σύντροφο της 60χρονης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την πυροβόλησε με 22άρι πιστόλι έπειτα από διαπληκτισμό. Αργότερα, στην είσοδο του σπιτιού του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο φαίνεται πως ήταν ακόμη εν ζωή όταν έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο σημείο για να τους παραλάβουν. Η γυναίκα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ήταν ζωντανή στον παράδρομο και στο σημείο είχαν ήδη φτάσει αστυνομικοί, ενώ ο άντρας ήταν πεσμένος στην πόρτα του σπιτιού του. Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο Ασκληπιείο της Βούλας και λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τις συνθήκες του περιστατικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή