Εκκενώθηκε η Disneyland στο Παρίσι – Πανικός για χιλιάδες επισκέπτες

Εκκενώθηκε η Disneyland στο Παρίσι – Πανικός για χιλιάδες επισκέπτες

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Disneyland στο Παρίσι καθώς εδώ και λίγη ώρα οι αρχές απέκλεισαν το θεματικό πάρκο και έδωσαν εντολή στους χιλιάδες επισκέπτες να παραμείνουν στους εσωτερικούς χώρους που βρίσκονται – ξενοδοχεία, εστιατόρια ή άλλα καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες πήραν οδηγίες να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους και να μην προσπαθούν να πάνε στο πάρκο απόψε. Άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι «κλειδωμένοι» μέσα στα εστιατόρια, καθώς ο πανικός εξαπλώθηκε αστραπιαία.

Στο διαδίκτυο γρήγορα κυκλοφόρησαν φήμες για τρομοκρατική επίθεση αλλά αποδείχθηκαν γρήγορα fake news. Λίγο αργότερα, η Ντίσνεΐ εξέδωσε ανακοίνωση όπου εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι όλα ξεκίνησαν από έναν χαλασμένο ασανσέρ που έκανε πολύ δυνατούς κρότους.

Disneyland Paris releases statement after tourists evacuated https://t.co/qv5glXkX5r pic.twitter.com/p82vNXREFI

— Daily Mirror (@DailyMirror) March 23, 2019

Εκπρόσωπος της Disneyland Paris δήλωσε: «Δεν υπήρξαν εκρήξεις, πυροβολισμοί, τραυματισμοί, ήταν ψευδής συναγερμός. Μην διαβάζετε τις φήμες ή τις ιστορίες που υπερβάλλουν – ο αποκλεισμός της περιοχής και η αστυνομική παρουσία είναι μία τυπική διαδικασία μετά από κάθε είδους περιστατικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή